Rólunk

Rólunk

Ajkai Elektronikai Kft. 1962 óta különböző ipari lemez alkatrészek előállításával, gyártásával partnere Európa OEM gyártóinak és részegység-beszállítóinak. 20 éves közvetlen - Tier 1 - kapcsolatunk a Magyar Suzuki Rt-vel több száz fém alkatrész esetében önmagában reprezentálja képességeink vertikális összetettségét.
Tovább ►
Ez a szabályzat a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelmére és a személyes adatok szabad áramlására vonatkozó szabályokat állapít meg. A szabályzatban foglaltakat kell alkalmazni a konkrét adatkezelési tevékenységek során, valamint az adatkezelést szabályozó utasítások és tájékoztatások kiadásakor.
Tovább ►
Az Ajkai Elektronikai Kft. minőségpolitikájának alapelve a vevők valós és rejtett igényeinek feltárása és lehetőség szerinti maximális kielégítése. Az ehhez szükséges kiváló minőséget biztos és biztonságos munkahellyel rendelkező, nyugodt körülmények között dolgozó és motivált munkatársakkal, megfelelő, a további fejlődést biztosító nyereségességgel kívánjuk elérni.
Tovább ►
Elköteleztük magunkat környezetünk fokozottabb védelmére, ezért tevékenységeinket az ISO 14001 szabvány szerinti, tanúsított környezetközpontú irányítási rendszer keretében végezzük.
Tovább ►
Az Ajkai Elektronikai Kft. kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít pályakezdő és tapasztalt szakemberek számára egyaránt. A folyamatos tanulás, a fejlődési lehetőségek és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden lehendő alkalmazottunk számára lehetőséget biztosítunk, hogy szakmai céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa.
Tovább ►