Minőségpolitika

Minőségpolitika

AZ AJKAI ELEKTRONIKAI KFT. MINŐSÉG POLITIKÁJA 

Az Ajkai Elektronikai Kft. minőségpolitikájának alapelve a vevők valós és rejtett igényeinek feltárása és lehetőség szerinti maximális kielégítése. Az ehhez szükséges kiváló minőséget biztos és biztonságos munkahellyel rendelkező, nyugodt körülmények között dolgozó és motivált munkatársakkal, megfelelő, a további fejlődést biztosító nyereségességgel kívánjuk elérni.Célunk, hogy termékeink a biztonságot, a jól használhatóságot, a komfort és az esztétika üzenetét sugározzák magukból a késztermékeken keresztül, amikor eljutnak a fogyasztókhoz.

Partnereink – dolgozók, vevők, beszállítók, tulajdonosok, a környékbeli lakosság – érdekeit, a véleményüket figyelembe véve, tényeken alapuló döntésekkel, magas szintű vezetési kultúrával kívánjuk biztosítani.

A fentieket szolgálják folyamatosan fejlesztett ISO 9001 és az ISO/TS 16949 minőségirányítási rendszerünk. Ez a rendszer szigorúan szabályozott, de mégis rugalmas, így alkalmazkodni képes a vevő-specifikus igényekhez, illetve a külső és belső körülmények változásaihoz. Minőségirányítási rendszerünk lényegét valamennyi munkatársunk érti, a rá vonatkozó eljárásokat, utasításokat részleteiben is ismeri, betartja és betartatja. Javítását, továbbfejlesztését folyamatosan bárki kezdeményezheti.

Meggyőződésünk, hogy céljainkat csak folyamatos fejlesztéssel érhetjük el. Ennek érdekében a következő területeken határoztunk meg kiemelten elvárásokat:

            -  Vevőnkénti külső és belső termék minőségi szint elvárások.

            -  Vevői elégedettségi mutatók.

            -  Dolgozói elégedettségi mutatók.

Elköteleztük magunkat környezetünk fokozottabb védelmére, ezért tevékenységeinket az ISO 14001 szabvány szerinti, tanúsított környezetközpontú irányítási rendszer keretében végezzük.

Minőségirányítási rendszerünk működése, céljai cégünk valamennyi tevékenységét átfogja, áthatja.